Türkiye-Almanya Optik Sektörü Farkı Konulu Programımız

28 Eylül 2020 - 11:30

OMEDD (Optisyenlik Bölümü Eğitim ve Dayanışma Derneği) her hafta düzenleyeceği eğitim sohbetlerinde bu hafta Almanya’da optisyenlik yapan Senem ERKAL’ı konuk ediyor.

OMEDD yetkilisi Optisyen Zeynep TUNÇ’un sunacağı programda iki ülke arasındaki optisyenlik mesleğinin uygulamadaki farkı anlatılacak.

Almanya’da;

• Optisyen olma süreci nasıldır
  • Optometri nedir çalışma alanları
  • Sürekli eğitim ve önemi
  • Optik mağazaların uygulama ve işleyişi

Gibi birden fazla konu ve farklılıklar canlı yayında anlatılacaktır.

Ayrıca programı izleyen kimselerinde sorular sorabileceği yayın 4 Ekim 2020 tarihinde saat 21:00’de gerçekleşecek.  Program optisyen.com sosyal medya hesaplarından online paylaşılacaktır.

Optisyen Senem Erkal Kimdir?

Optisyen Senem Erkal 2009 SDÜ Senirkent MYO Optisyenlik mezunu. Ülkemizde farklı bölgelerde optisyenlik mesleğini icra etmiş aynı zamanda farklı üniversitelerin farklı bölümlerinden de mezun olarak eğitim hayatını sürdürmüştür. Son üç yıldır Almanya’da yaşamakta ve optisyenlik mesleğini yapmaktadır.