TOGB ve ODALARI Hakkında Kaos Ortamı İsteniliyor!

20 Eylül 2020 - 12:58

21.10.2019

Değerli Meslektaşlarımız.
Şimdi sizlere gerçekleşmesi muhtemel bir olasılıktan bahsecedeğiz.

Bildiğiniz üzere özellikle sosyal medya da çok kirli bilgi bulunmaktadır.
Mahkemeler devam ediyor odalara üye olmayın,
Odalara üye olmazsanız kimse sizin ruhsatınızı iptal edemez,
Son güne kadar üye olmayın, acele etmeyin.
Gibi konularda ki kirli bilgilerin nasıl bir kaosa sebep olduğunu ve bu kaos sayesinde neler yapılabileceğinden bahsedeceğiz. Bu tarz kirli bilgiler meslektaşlarımızı bir kaosa sürüklemektedir.

Bu kaosa sebep olan kötü niyetli kişilerin amacı şu olabilir !
Meslektaşlarımız eğer yasal süre olan 29.11.2019 tarihine kadar odalara üye olmazlarsa öncelikle Oda seçimlerinde oy kullanamazlar !

Oy kullanmak neden önemli ?
Öncelikle bilinmelidirki kaosu yaratan ya da bu kaostan faydalanmak isteyen kötü niyetli kişiler, kendi taraftarlarını ve destekçilerini, odaya kesinlikle ve kesinlikle kayıt ettireceklerdir !
Mesela ;
A şehrinde Odaya kaydolması gereken gözlükçü sayısı 200 kişi diyelim . Ama yasal süre sonunda Odaya kayıt olmuş gözlükçü sayısı 105 kişi olabilir.
Eğer bu kötü niyetli kişiler, kaosu bilerek yaratan kişiler, kendi taraftarlarından sadece 53 kişiyi bu odaya kayıt ettirirlerse, A şehrinde ki Odayı yasal olarak seçimlerde kazanma ihtimalleri doğar.

Bildiğiniz üzere yasal olarak, yasal süre sonunda 100 kişi kayıt eden her oda seçime gidecektir.
Yani ülkemizde şu an bir çok ilde kaos ortamı yaratılarak meslektaşlarımızın odalara kaydolmamaları istenmektedir.
Böyle bir isteğin altında kirli emelleri olan ve oda seçimini kazanmak isteyen kötü niyetli kişiler bulunuyor olabilir.
Bizlere en çok kim odalara kaydolmayın bekleyin diyorsa bilin ki o kişilerin oda seçimleri üzerinde yasal olarak kazanabilecekleri bir planları olabilir.
Gerçekleşmesi muhtemel bu olasılığın unutulmaması gerektiği hatırlatır saygılarımızı sunarız.
OPTİSYEN COM