Optisyenlik Dersleri Youtube Kanalı Çok Beğenildi

22 Nisan 2021 - 7:32

Daha önce sizlere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi optisyenlik programı hocası Doç.Dr Erdoğan ÖZDEMİR’in ‘’Optisyenlik Dersleri ‘’ isimli youtube kanalı açtığından bahsetmiştik.

Erdoğan hocamız ‘’Optisyenlik Dersleri ‘’ isimli youtube kanalında tüm optisyen adaylarının eğitimlerine katkı sağlamak adına optik camlar hakkında ders videoları hazırlamaya devam ediyor.

Bu linke tıklayarak youtube kanalını görebilirsiniz.

Erdoğan hocamızın geçtiğimiz günlerde youtube kanalına yüklediği ‘’merceklerde görsel dersler’’ ve ‘’gözlük mercekleri görsel dersler’’ başlıklarındaki kısa ve seri videolar sosyal medyada oldukça ilgi gördü. Yayınlandığı gün bir çok meslektaşımız videoları paylaşmaya başladı.

Şimdilik hocamızın youtube kanalında 33 farklı başlıkta videosu bulunmakta. Optisyenlik öğrencilerini bu youtube kanalına abone olmayı tavsiye ederiz. Daha fazla video görmek için TIKLAYINIZ

Aşağıda örnek olsun diye faydalı birkaç videosunu sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Optisyen adayları için sanal dünyada yeni bir kütüphane açtığı için Erdoğan ÖZDEMİR hocamıza teşekkür ederiz.
Optisyen.COM