Optisyen Yavuz Atuğ Online Cam Eğitimi

16 Ekim 2020 - 8:59

Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Optisyenliğe Giriş Seviye I eğitimleri devam ediyor.  Bu eğitimlere müracaat edenler zoom üzerinden belirlenen gün ve saatlerde katılarak dinleyebiliyordu.

21 Ekim 2020 Çarşamba Günü Saat 21:00 ‘de Optisyen Yavuz ATUĞ Optik Camlar, Çeşitleri ve Kullanım Amaçları gibi konuları anlatacak.

Belirtilen tarihte yapılacak olan eğitim tüm optisyen adaylarına da açık olacaktır.

Yani Seviye I eğitimlerine müracaat etmeyen optisyen adayları da belirtilen tarih ve saatte zoom üzerinden bu eğitime katılabilirler.

Katılmak isteyen optisyen adayları zoom meeting programını yükleyerek aşağıdaki ID ile giriş yapabilirler.

Zoom ID: 999 888 5050   ŞİFRESİZ

Optik camlar konusu optisyen adayları için son derece önemli konulardan bir tanesidir.  Bu sebepten tüm öğrencilerin katılıp faydalanması daha güzel olacaktır. Optisyen adaylarının faydalanması dileğiyle yapılacak olan eğitim online olarak OBEVTA (Optisyenlik Bölümü Eğitim ve Tecrübe Atölyesi) facebook grubumuzdan da yayınlanacaktır.

Optisyen adaylarına eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

OMEDD Başkanını Seçti