Optisyen.COM Ekibi İdealist Kişilerden Oluşur!

20 Eylül 2020 - 12:54

26.01.2019

MESLEKTAŞLARIMIZA DUYURU:

Son günlerde Optisyen.COM Ekibini itibarsızlaştırma politikası, bazı art niyetli kişiler tarafından yürütülmektedir.

Hakkımızda ki iftiralara sadece gülüp geçmekle beraber, bu kişileri şimdiye kadar muhatap almadığımız gibi kesinlikle bundan sonra da muhatap almıyoruz.

Kimin bir derdi, şikayeti, delili, rahatsızlığı varsa önce yasal yollara başvursun, sonra sonucuna göre konuşsun. Aksi halde söyledikleri iftiradan ibarettir. Adalet mülkün temelidir.

Boş zamanlarımız da sektörün saygınlığını düşüren bu vb. tartışmalara girmek yerine, sektöre katkı sağlayacak proje ve fikirleri düşünerek geçirmeyi daha uygun buluyoruz.

Bizler şimdiye kadar ki çalışmalarımıza ve faaliyetlerimize hız vermek, zaman kaybetmemek adına;

Bizleri de içine çekmek istedikleri bu Ali Cengiz oyunlarına bu güne kadar gelmediğimiz gibi bundan sonra da cevap vererek, kendilerini muhatap alarak bu oyunlara girmeyeceğiz!

Meslektaşlarımıza Saygılarımızla Duyurulur.