Optisyen Adayları İçin Eğitim Sohbetleri Başladı

24 Eylül 2020 - 6:23

Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği yetkilileri aldığı yeni bir kararla her hafta sonu optisyen adayları için eğitim sohbetleri düzenlemeye karar verdi.

Geçen hafta OMEDD yetkilisi Optisyen Yavuz ATUĞ gözlük montajı konusunda eğitim videoları çekerek Obevta grubunda paylaşmaya başlamıştı.

Bu hafta alınan yeni kararla artık cumartesi günleri sadece optisyen adayları ve yeni mezun optisyenler için online sohbet programları düzenlenecek. Zoom üzerinden yapılacak eğitim sohbetlerine dileyen her optisyen adayı katılıp söz alabilir, mesleki düşüncelerini paylaşabilir ve merak ettiklerini sorabilecek.

İlkini Optisyen Özge Sinemce’nin sunacağı program saat 21:30’da başlayacak. Devamındaki programlarda mesleğinde başarılı optisyenler konuk olarak davet edilerek optisyenlik öğrencilerinin sorularını cevaplayacaklar.

26.09.2020 Cumartesi 21:30

Zoom : 999 888 5050