OMEDD Optisyenlerden Gelen Talepler Doğrultusunda Eğitimlere Başladı

18 Aralık 2020 - 20:15

Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği olarak optisyenlik öğrencilerinin talepleri doğrultusunda bu hafta Kubilay Gümüş’ü ağırlıyoruz.

Zoom üzerinden yapılacak olan bu eğitim sohbeti Optisyen adaylarına özel olup optik cam konusunu kapsayacaktır.

20 Aralık Pazar günü saat 19:00’da Kubilay Gümüş tarafından katılımcılara optik camların hammadde farklılıkları, index çeşitleri, optik cam türleri, stoklarda tutulan camlar hakkında hızlandırılmış optik cam eğitimi gerçekleşecektir.

Eğitim sonunda optisyen adayları optik cam konusu hakkındaki sorularını soracaklar, Kubilay Gümüş cevaplandıracak.

Tüm optisyenlik öğrencileri davetlidir. Programa giriş yaparken lütfen isim ve soy isiminiz ile katılın.

Zoom ID: 999 888 1923   Şifre: BOZKIR

Eda DOĞRU