Odak Dergisinde Paylaşılmasını İstediğiniz İçerikleri Bize Gönderin

05 Şubat 2021 - 20:34

Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği kapsamında, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Son Sınıf Öğrencisi Eda DOĞRU’nun hazırladığı ve editörlüğünü yaptığı “ODAK” dergisi 1 Şubat’ta yayınlandı. Devamında da yayınlanmaya devam edecektir.

OMEDD Odak Dergisi 2.Sayısı 1 Mart’ta yayınlanacak. Dergide paylaşılmasını istediğiniz resim,yazı vb. içerikleri “omedd.dergi@gmail.com” adresine gönderebilirsiniz. Yüz yüze eğitime başlayan optisyen adayları okulda çektirdikleri resimleri de paylaşılmak üzere gönderebilirler.

Eda  Doğru

Haber Editörü