İş Güvenliği Sınavına Girecek Olanlar Dikkat!

24 Eylül 2020 - 8:50

Bildiğiniz gibi 27.09.2020 tarihinde İşveren ve İşveren Vekili İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-Sertifika programı sınavı var. Bir çok meslektaşımızın katılacağı bu sınav hakkında İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

İstanbul OGO Yönetimi paylaştığı metinde;

”27.09.2020 tarihindeki İşveren ve İşveren Vekili İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-Sertifika programı sınavı hakkında Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Sayın Ömer Faruk OKUYUCU ‘nun katılımıyla 25.09.2020 tarihinde saat 20.00 ‘da online bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir ” ifadelerine yer verdi.

Sınava girecek meslektaşlarımıza başarılar dileriz.