Hasan DURMUŞ Hocamızı Konuk Ediyoruz

06 Ekim 2020 - 12:38

Canlı Yayınımız Başladı! Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği (OMEDD) olarak Optisyen Özge SİNEMCE’nin sunacağı sohbet programımıza bu hafta İzmir Ekonomi Üniversitesi Optisyenlik Programı Öğretim Görevlisi Hasan DURMUŞ’u konuk ediyoruz.

Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği paylaştı: 8 Ekim 2020 Perşembe

Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği (OMEDD) olarak daha önce sizlere her hafta eğitim sohbetleri düzenleyeceğimizi duyurmuştuk.

8 Ekim 2020 Perşembe günü saat 21:00’de gerçekleştireceğimiz programımıza Zoom üzerinden katılabilir merak ettiklerinizi sorabilir ve sohbetimize dahil olabilirsiniz.

Zoom ID: 999 888 5050  şifresiz

Ayrıca programımız online olarak Optisyen.COM’a ait olan platformlarda paylaşılacaktır.

Daha önce gerçekleştirdiğimiz eğitim programlarımız:

Eğitim Sohbetlerine Başladık

04.10.2020 Haftanın Eğitim Sohbetini Gerçekleştirdik.