GÖZLÜKÇÜLER AŞI KAYIT İÇİN BUGÜN SON GÜN!

15 Ocak 2021 - 10:00

AŞI BİLGİ GİRİŞLERİ İÇİN SON GÜN…

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca  analizleri tamamlandıktan sonra ‘Acil Kulanım Onayı ‘ verilen koronavirüse karşı aşı çalışmaları sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandı. Bu çalışmada ilk aşamada sağlık çalışanlarıyla birlikte 65 yaş üstü vatandaşlar,yaşlı, engelli, koruma evlerinde kalanlar gibi toplu ve kalabalık yerde yaşayan yetişkinler bulunuyor.

Mesul müdür ve optisyenlerin ÇKYS sisteminden otomatik olarak kayıtları yapılmış olup, yanlarında çalıştırdıkları sigortalı personellerin de aşı yapılacak veya yapılmayacak olsun sisteme kayıtlarının yapılması gerekmektedir.

Sizler için resimli olarak nasıl kayıt olabileceğimizi kısaca anlatmak istedim

1-)

İlk olarak aşağıdaki linke tıklayınız

2 -)

Firma Sahibi TC İle Giriş Yapsın

E-Devlet Şifresi İle Veri Girme

3-)

Sol üst kısımdaki EV işaretine tıklayınız

4-)

Sırasıyla Aşı – Aşı Personel Listesi  menülerini seçiniz.

5-)

Altta resimdeki YENİ KAYIT EKLE kısmından personelimizi ekliyoruz

Personelin TC ‘sini girince hemen sağındaki mavi MERNİS tuşuna basın. Personelin kimlik bilgileri gelecektir. En alttaki Akademik Ünvan kısmını doldurmayabilirsiniz.

Hazırlayan

Özge SİNEMCE