Genç Optisyenler Zâm Yok Mesajı Verdi

20 Eylül 2020 - 12:35

16.08.2018

::: Genç Optisyenlerden Sonuna Kadar Zâm Yok Mesajı :::

Ülkemizin birçok farklı şehrinde optisyenlik müesseseleri olan Optisyen.COM Üyesi optisyenler stoklarımız bitene kadar zâm yapmayacağız, direneceğiz mesajı verdi.

Tüm Optisyen.COM Ekibi adına konuşan Hamit EFENDİOĞLU:

‘’Hepimizin bildiği gibi, ülke olarak üzerimizde oynanan oyunların farkındayız.

Ekonomik bir savaş verdiğimiz bu zor günlerde biz genç optisyenler olarak, kendi optisyenlik müesseselerimizde ki bütün ürünler bitinceye kadar zâm yapmayacağız.

Zor günler geçirdiğimiz bu süreçte halkımızın ve devletimizin her daim yanındayız ‘’ dedi.

SGK GÖZLÜK YARDIMINI ARTIRMALI

Optisyen.COM Ekibinin Genç Optisyenleri SGK Gözlük Yardımının Yetersiz Olduğunu Bir Kez Daha Dile Getirdi.

Optisyen.Com paylaştı: 2 Eylül 2018 Pazar