BU HAFTA HOCALARIMIZI KONUK EDİYORUZ

12 Ekim 2020 - 10:37

Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği olarak her hafta düzenlediğimiz eğitim sohbetlerimize bu hafta hocalarımızı davet ediyoruz.

Eğitim üzerine yapılacak olan sohbetimizi Optisyen Ebru ERGÜN ve Optisyen Özge SİNEMCE sunuyor.

Konuk Hocalarımız:

Erdoğan ÖZDEMİR

Filiz Kartal DEMİRHAN

Fatih TANRISEVEN

Turgut ÇAKAR

Yavuz ATUĞ

Tolga KAYA

Yalçın BAYKIN

17 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 21:00 ‘de zoom üzerinden yapılacak sohbetimize katılabilir merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Sohbet programımız online olarak sosyal platformlarımızda da paylaşılacaktır.

Zoom ID: 999 888 5050 ŞİFRESİZ