Oda Çalışmalarına Gölge Düşmesine Müsade Etmeyiz!

20 Eylül 2020 - 12:06

07.03.2018

Optisyen COM Ekibi olarak Optisyen COM ‘a Ait sosyal paylaşım sitelerinde ki gruplarımızda, sayfalarımızda ve internet sitemizde, profillerimizde bu gün itibariyle ” KURULACAK OLAN ODA, BİRLİK, SEÇİMLER, GENEL KURULLAR, DERNEKLER ” gibi konular hakkında yapılacak çalışmalara gölge edecek, meslektaşlarımız arası tartışma çıkaracak, insanları fitneye yöneltecek her türlü paylaşımlara izin verilmeyecektir.

Bu tarz konuları sayfalarımızda paylaşan kişilerin konuları da kendileri engellenip silinecektir. Hiçbir şekilde Oda çalışmalarına gölge düşmesine izin vermeyeceğiz.

Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür.

Optisyen Eray KÖSE
Optisyen.COM EKİBİ A.