SGK Optik Sözleşmesi Dilekçe Örneği

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

………………………………… İL MÜDÜRLÜĞÜ

Tarih :

Kurumunuzla sözleşme yapmak istiyorum. 20 _ _  Yılı Sosyal Güvenlik Kurumu Optik Sözleşmesi ve diğer belgeler ekte tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize arz ederim.

OPTİSYENLİK MÜESSESESİ UNVANIMEDULA TESİS KODU
MESUL MÜDÜRÜN:
Adı Soyadı:
Adresi:
Cep Tel. No:0-(       )
E-Posta Adresi:                                  @
MÜESSESE SAHİBİNİN:
Adı Soyadı/Unvanı:
Cep Tel. No:0-(       )
E-Posta Adresi:                                  @

MESUL MÜDÜR                                                                MÜESSESE SAHİBİ