Optisyen Mesul Müdür Değişikliği Dilekçesi

T.C.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

…………………………………….. İL MÜDÜRLÜĞÜ

Kurumunuzla sözleşmeli optisyenlik müessesesi iken mesul müdür değişikliği sebebiyle Kurumunuzla yeniden sözleşme yapmak istiyorum. 20_ _ Yılı Sosyal Güvenlik Kurumu Optik Sözleşmesi ve diğer belgeler ekte tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize arz ederim.

OPTİSYENLİK MÜESSESESİ UNVANIMEDULA TESİS KODU
MESUL MÜDÜRÜN:
Adı Soyadı:
Adresi:
Cep Tel. No:0-(       )
E-Posta Adresi:                                  @
MÜESSESE SAHİBİNİN:
Adı Soyadı/Unvanı:
Cep Tel. No:0-(       )
E-Posta Adresi:                                  @

MESUL MÜDÜR                                                                MÜESSESE SAHİBİ