TOGB II. Başkanı: Karar Mağduriyete Sebep Olur!

01 Mayıs 2021 - 19:45

17 gün boyunca kapalı kalacak olan optisyenlik müesseseleri, alınan bu yanlış kararın düzeltilmesini isteniyor.

Konuyla ilgi bir açıklama yapan Türk Optisyen Gözlükçüler Birliği II.Başkanı Mustafa UZUNOĞLU şöyle konuştu:

“Pandemi sürecinde bulaş riski en yüksek olan mesleklerden olmamıza ve aşıda öncelikli olmamız gerekmesine rağmen aşılamamız henüz yapılmamıştır.

Buna rağmen sağlık mesleği sunucusu bilinci içerisindeki müesseslerimizde her türlü önlemi alarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ettik.

KARARIN DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUZ

Tam kapanma kararının alındığı bu süreçte, vatandaşlarımızın sağlığa ulaşmasında sıkıntı yaşamaması adına tüm hastanelerimiz tam kapasite ile çalışmaktadır. Göz muayeneleri yapılmaktadır Alınan bu haksız kararın düzeltilmesini talep ediyoruz” dedi.