TOGB Genel Kurul Tarihi Belli Oldu

04 Mart 2021 - 16:39

Türk Optisyen Gözlükçüler Birliği resmi internet sitesinden aşağıdaki duyuruyu paylaştı:

Büyük Genel Kurul’umuzun ve Merkez Organları Seçimlerinin yapılacağı tarih belirlendi

Birliğimizin 5193 sayılı Kanun’un geçici 4 üncü maddesi uyarınca yapılması gereken ilk Büyük Genel Kurul’unun ilk 03-04 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmesine; bu toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde, 10-11 Nisan 2021 tarihlerinde çoğunluk şartı aranmaksızın Büyük Genel Kurul’un gerçekleştirilip yapılmasına karar verilmiş olup kamuoyuna duyurulur.

Kaynak: togb.org.tr