Sözleşme Bedeli Ödemeden Reçete Girilir Mi?

11 Ocak 2021 - 8:47

Yapılan duyurulara göre 28 Ocak – 1 Şubat 2021 tarihine kadar SGK Optik Sözleşme Bedellerinin yatırılması ve makbuzların teslim edilmesi gerekmektedir.

Bu süre zarfında SGK Optik sözleşme bedellerini yatırmadıysanız bile Medula Optik Sistemini kullanabilir reçete girebilirsiniz.

Tarafımıza ulaşan bazı bilgiler sonucunda meslektaşlarımızın SGK sözleşme bedelini yatırmadığı için Medula Optik Sistemine reçete girip girmeme konusunda tereddütte kaldıkları görülmektedir.

Medula Optik Sistemini kullanmaya devam edebilirsiniz. Reçetelerinizi girebilirsiniz.