Optisyenlik Dersleri Youtube Kanalı Açıldı

07 Ocak 2021 - 16:12

Cumhuriyet Üniversitesi optisyenlik programı hocalarından Dr.Öğr.Üyesi Özdemir ERDOĞAN, yüz yüze eğitimlerin yapılamadığı uzaktan eğitimlere geçildiği bu günlerde optisyen adaylarına özel bir youtube kanalı açtı.

‘’Optisyenlik Dersleri ‘’ isimli youtube kanalında tüm optisyen adaylarının eğitimlerine katkı sağlamak adına optik camlar hakkında derslerini paylaşmaya başladı.

Aşağıdaki konuları youtube kanalında anlatan Dr.Öğr.Üyesi Özdemir ERDOĞAN kanalına düzenli olarak yeni videolarını eklemeye devam ediyor.

• GÖZLÜK MERCEKLERİ I DERS: Merceklerin Yapısı vergence, diyoptri ve odak uzaklığı kavramları
  • GÖZLÜK MERCEKLERİ II. DERS: Sferik ve Silindirik Mercekler
  • GÖZLÜK MERCEKLERI III DERS: Silindirik ve Torik Mercekler
  • GÖZLÜK MERCEKLERİ IV. DERS: Transpoze Sferik Eşdeğer ve Merceğin Çerçevedeki Açısal Duruşu

Linkten Youtube kanalına abone olarak devamında gelecek olan videolardan haberdar olabilirsiniz.

Özdemir Erdoğan Hocamıza Optisyenlik Eğitimlerine ve Optisyen Adaylarına Verdiği Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.