Optisyenler Sorunlarını Anlattı, Milletvekili Kanun Teklifi Verdi

Ziyaret esnasında bir gözlükçü dükkanında optisyenlere dertlerini soran Milletvekili Hakverdi’ye, ayrıntılı bilgi ve belgelerle optik sektörünün genel olarak sıkıntıları Optisyen Durmuş Bekdemir tarafından aktarıldı.

Optisyenler Sorunlarını Anlattı, Milletvekili Kanun Teklifi Verdi
23 Mart 2021 - 13:41

Ankara Milletvekili Ali Haydar HAKVERDİ gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri esnasında girdiği her dükkanda esnafın dertlerini ayrıntılı olarak dinledi.

Ziyaretlerinin hemen ardından tanıştığı optisyenlerle tekrar iletişime geçen Milletvekili Ali Haydar HAKVERDİ optik sektörünün yıllardır çözümlenmeyi bekleyen tüm konular hakkında yardımcı olmak istediğini belirterek yıllardır değişmeyen çerçeve bedelleri hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

23 Mart 2021 Tarih itibariyle genç ve girişimci Ankara Milletvekili Sayın Ali Haydar HAKVERDİ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kanun teklifi vererek, gözlükçülerin sorunlarının giderilmesi ve fiyatların artırılmasını talep etti.

Yaklaşık 19 yıldır SGK vatandaşa 37-42 TL arasında çerçeve bedeli ödemektedir. 19 yıldır değişmeyen gözlük çerçevesi ve cam fiyatlarının değiştirilmesi artık bir zaruriyet haline gelmiştir. Bu anlamda optisyenlere destek olan ve konuyla ilgilenen CHP Ankara Milletvekili Sayın Ali Haydar HAKVERDİ ‘ye teşekkür ederiz.