ODALARA AÇILAN AİDATLARIN DÜŞMESİ DAVASI REDDEDİLDİ.

03 Kasım 2020 - 13:14

Geçtiğimiz aylarda gözlükçülük mesleğini bırakmış olmasına rağmen, Optisyen Gözlükçüler Odasına üye olan, üye olduktan hemen sonra sonra ise ”Aidatınız Yüksek ” diyerek dava açan ve ödediği aidat miktarını geri isteyen kişinin açtığı dava sonuçlandı.

İdari mahkeme, kanun yolu kapalı olmak üzere davanın reddine karar verdi.

Daha önceki konuşmalarında sık sık gözlükçülük mesleğini bıraktığını söyleyen kişinin, geçmişte de ”Odalara Karşı Olduğu ” söylentileri ile gündeme gelmiş, Oda-Birlik karşıtı eylemler yaptığı söylentileri hızla artmıştı.

Mesleği bıraktım demesine rağmen halâ neden meslek örgütleri ile uğraştığı ve davalar açtığı merak konusu olmuştu. Üstelik bu kişi gözlükçülük mesleğini yönetebileceğini iddia eden ve dava açtığı oluşumlara da aynı zamanda başkan olmak istemesiyle herkesi şaşırtmıştı.

Konu hakkında ayrıntılı bilgi çok yakında internet sitemizde.