Muğla’daki Gözlükçülerden Ücretsiz Gözlük Organizasyonu

05 Ağustos 2021 - 16:55

Ülkemizde yaşanan yangın felaketi sonrası gözlükçü meslektaşlarımızda farklı yardım organizasyonu yaparak tüm yangın bölgelerine yardımlarını göndermeye devam ediyor. Muğla ve ilçelerindeki gözlükçü meslektaşlarımızda kendi aralarında organize olarak yangın sebebiyle gözlük sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza kapılarını sonuna kadar açtılar. Onlarca gözlükçü adreslerini beyan ederek yangın sebebiyle gözlüğünü kaybeden ya da problem yaşayan vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecek.

Muğla Optisyen Gözlükçüler Odası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında:

” Yaşanan felâket esnasında hem yangında mağdur olan hem de kurtarma çalışmalarına katılan değerli vatandaşlarımızdan ve yangın söndürme personelimizden gözlüğünü kaybeden veya bakım gerektirecek bir durumla karşılaşan olması hâlinde sizlerle paylaşacağımız optisyenlik müesseselerine başvurarak ücretsiz olarak yardım alabilirsiniz.
Gün dayanışma ve birlik olma günüdür, kurumumuza verilecek her türlü görevde vatandaşlarımızın ve çalışan personelimizin yanında olacağımızı bildirmek isteriz ” ifadelerine yer verdi.

Muğla’daki meslektaşlarımızı göstermiş oldukları hassasiyet sebebiyle tebrik ederiz.