Mesleğe ve Meslektaşa Hayırlı Olsun

05 Aralık 2020 - 12:57

Başkent OptiKoop tarafından paylaşılan duyuruyu sizlerle paylaşıyoruz

MESLEĞİMİZ VE MESLEKTAŞIMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN !

Mesleğimizdeki birlik ve beraberliği pekiştirmek, ileri taşımak ve daha birleştirici hale getirmek, yerli ve yabancı tekelleşmelere karşı dik duruş sergilemek için;

Yerli gözlükçünün varlığını koruması ve geliştirmesi, zaman içerisinde sektörümüzün her alanında ticari faaliyet gösterecek olan kooperatifimizde hem alırken, hem satarken kazanmayı hedefleyen, GELECEKTE BENDE VARIM diyen tüm meslektaşları kooperatifimize üye olmaya davet ediyoruz.

Ankara ve Kocaeli’ de bulunan meslektaşlarımızın öncülüğünde tüm Türkiye’yi kapsayan ulaşım ve lojistik alanda kolay ulaşım sağlanması amacı ile merkezi ANKARA olan BAŞKENT OPTİKOOP kurulmuştur.

Kuruluş aşamasında bulunan kurucu üyeleri;

Abdulkadir KAİM

Durmuş BEKDEMİR