Maltepe Bölge Temsilcilerinden Başarılı Girişimler

04 Aralık 2020 - 8:27

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası Maltepe Bölge Temsilcisinden Örnek Çalışma!

• İşportadaki göz sağlığına zararlı hazır gözlükleri toplattı,
  • Maltepe Belediyesine ait Mapark 0-2 Saat gözlükçülere ücretsiz yapıldı,
  • Protokolde İstanbul OGO’yu temsil edecekler.

İstanbul OGO Maltepe Bölge Temsilcisi Emre GÜN, Zabıta Müdürlüğü ile işbirliği yaparak işportada satılan ve göz sağlığına zararlı hazır gözlükleri toplattı.

Diğer Oda ve Bölge Temsilcilerine örnek olacak bir davranış sergileyen Emre GÜN yaptığı girişimlerle takdirleri üzerine topladı.

Bunun yanı sıra İstanbul OGO Maltepe Bölge Temsilcileri, Maltepe Belediyesi ile de gerekli görüşmeleri gerçekleştirerek, belediyeye bağlı MAPARK otoparklarının gözlükçülere 0-2 saat ücretsiz olmasını sağladı. Artık İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası üyeleri “Sağlık Meslek Mensubu Kimlik Kartlarını” göstererek 0-2 saat ücretsiz otopark imkânından faydalanabileceklerdir.

Ayrıca Maltepe Bölge Temsilcileri Sayın Emre GÜN, Sayın Mahmut DEDE ve Sayın Ahmet DÖKMETAŞ özel günlerde Maltepe ilçesinde İstanbul OGO’yu temsilen protokolde bulunacaklar.

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası resmi internet sitelerinde Maltepe Bölge Temsilcilerine çabalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Kaynak: www.iogo.org.tr