İstanbul’daki Gözlükçüler Yine Takdir Etti

15 Haziran 2021 - 9:09

Türkiye’nin en başarılı Optisyen Gözlükçüler Odası olma yolunda ilerleyen İstanbul OGO Yönetimi yeni bir projeye imzaya attı.
İBB ile yaptıkları görüşmeler neticesinde artık gözlükçüler İBB’ye ait otopark ve ulaşım araçlarını ücretsiz kullanabilecekler.

Resmi internet sitelerinde yaptıkları duyuruya göre gözlükçüler hemen müracaat ederek ilgili kartlarını alabilecekler.
Daha önce de birbirinden farklı faydalı çalışmalara imza atan İstanbul OGO Yönetimini gözlükçüler takdir etmeye devam ediyor.

Sosyal medya hesaplarında birçok gözlükçü İOGO yönetimini takdir ederek olumlu yorumlarda bulundu.

İstanbul OGO Başkanı Ayhan DEMİRCAN katıldığı bütün platformlarda ‘’ Meslektaşımızın lehine olan tüm çalışmaların altına imzamızı atacağız ‘’ söylemini kullanmaya devam ediyor.

Başarılı çalışmalarından dolayı İstanbul OGO üyesi gözlükçüler durumdan oldukça memnun.