İstanbul Ogo Üyelerine Özel Uts Programını Yayınladı

03 Mart 2021 - 7:25

Geçtiğimiz gün İstanbul Optisyen ve Gözlükçüler Odası’nın üyelerine özel, TİTUBB ve UTS işlemlerini kolaylaştırmak adına program hazırladıklarını sizlerle paylaşmıştık.

İstanbul OGO bugün itibariyle üyelerinin kullanıcı panellerine programı ekleyerek, programın nasıl kullanılacağına dair ayrıntılı bir video anlattılar.

Video da her şeyi basamak basamak basite indirgeyerek anlatan İstanbul OGO Genel Sekreteri Optisyen Ali ATAY konu hakkında da bilgi verdi.

Videoyu Dinlemek İçin Aşağıdaki Resme Tıklayınız

Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız haberi aşağıdan okuyabilirsiniz.

İstanbul OGO Yine Farkını Ortaya Koydu