İstanbul OGO Meslektaşları Günleri Devam Ediyor

06 Ekim 2020 - 13:35

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası Meslektaş Günleri ismini verdiği buluşmalara pandemi sebebiyle Zoom üzerinden yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Meslektaş Günleri I ‘ i gerçekleştiren İstanbul OGO ‘nun programına çok sayıda optisyen/gözlükçü katılarak programda söz almış ve böyle şeffaf bir organizasyon gerçekleştirildiği için teşekkürlerini sunmuşlardı.

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası seçimlerden önce şeffaflık ilkesini benimsediklerini ve bunu uygulayacaklarını altını çizerek belirtmişler ve meslektaş günleri düzenleyeceklerini söylemişlerdi.

İstanbul OGO resmi internet sitesinde 12 Ekim Pazartesi günü yine bir buluşma yapılacağı duyurusu yapıldı.

İstanbul OGO internet sitesinde şu cümlelere yer verdi:

Meslektaş Günleri Programımız Hakkında

Değerli Üye Meslektaşlarımız,

Eylül ayı içerisinde birincisini düzenlediğimiz “Meslektaş Günleri” programımızın ikincisini 12 Ekim Pazartesi günü Saat: 21:00 ‘da düzenleyeceğiz.

Programımızın gündem maddeleri;

•          Oda üyelik aidatları hakkındaki gelişmeler,

•          Dernek Üyelikleri ve gönderilen mesajlar,

•          Kısa dönemde yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi

Katılımın yoğun olacağını göz önünde bulundurarak program dâhilinde söz almak isteyen meslektaşlarımıza 3 dakika süre verilecektir.

Tüm meslektaşlarımız davetlidir, bilgilerinize.