İstanbul OGO Dijital Eğitimler Devam Ediyor

10 Aralık 2020 - 9:23

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası’nın başlattığı dijital eğitimler devam ediyor.

16 Kasım tarihinde başlayan dijital eğitimler slayt, video ve zoom yayınları olmak üzere üç farklı şekilde katılımcılara sunuluyor.

11 Aralık 2020 Cuma günü saat 21:00 ‘de katılımcılara progresif camlar hakkında Kubilay GÜMÜŞ tarafından bir konu anlatımı gerçekleşecek.

Zoom üzerinden yapılacak olan program linki ve giriş bilgileri başlangıç saati olan 21:00’de katılımcılara gönderiliyor.

İstanbul OGO’nun 16 Kasım’da başlayan dijital eğitimleri 25 Aralık tarihinde son bulacak. 17 farklı konunun anlatıldığı dijital eğitimlerde katılımcıların zoom programları katılma şartı zorunlu tutuluyor.