İstanbul Ogo Cam Üreticileriyle Toplandı

17 Şubat 2021 - 14:50

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası cam üreticileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. İstanbul OGO resmi internet sitesinde;

17 Şubat 2021 tarihinde Adel Lens (Cortex) firmasından Sayın İlker İNANÇ, Beta Optik (Novax) firmasından Sayın Gökhan TELLİ, Cem-Fa Optik (Zeiss) firmasından Sayın Kadir AVŞAR, İşbir Optik (Vision Art, Nikon, Kodak, Tora) firmasından Sayın Mustafa KÖKSAL ve Sayın Mustafa BAYINDIR, Merve Optik (Hawk) firmasından Sayın İlhan BOZKURT, Opak Lens (Opakay) firmasından Sayın Mehmet ALTINKAŞ ve Sayın Hakan ERDEM, Opak Optik (Essilor) firmasından Sayın Savaş UZUN, Seiko Optik ve Hoya Optik firmasından Sayın Suat ÇAM ‘ın katılımıyla Oda merkezimizde bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda;
• Toptan ve perakende cam fiyatlarında uygulanan ve gerçekçi olmayan iskonto oranları,
• Reçete üzerinde marka belirtilerek yönlendirme yapılması,
• Optisyenlik Müessese Ruhsatnamesi bulunmayan firmalara ÜTS haricinde satış yapılmaması,
• Nitelikli cam satışının artırılması
konularında görüşmeler yapılmıştır. Cam üreticileri ve Oda’mız arasında yapılan toplantıda, sektörümüzde yaşanan ortak sorunların çözümü için katılım sağlayan her firmayla fikir birliği sağlanmış olup bundan sonraki süreçte sektörümüzü daha ileriye taşımak adına ortak çalışmalarımız devam edecektir.
Tüm firmalar ve yetkililerine katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.