İOGO Yönetimi İstanbul Milletvekili ile Bir araya geldi

24 Ekim 2021 - 19:45

23.09.2021 tarihinde Ak Parti İstanbul Milletvekili Sayın M.Pervin Tuğba DURGUT, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Sayın Fatih KAYA, Başkan Yardımcısı Sayın Mahmut HACIBEKTAŞOĞLU ve partili yetkililer ile Birlik II. Başkanı Sayın Mustafa Uzunoğlu, Oda Yönetim Kurulumuzdan Başkan Yardımcısı Sayın Tayfun KANBER, Genel Sekreter Sayın Ali ATAY, Sayman Sayın Cem CENGİZ Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Gökhan AY, Denetleme Kurulu Üyesi Sayın Hasan Yalçın ALPER ve Odamız üyelerinden Sayın Hasan AKYOL, Sayın
İdris ERDOĞAN, Sayın Emin Baha ERKUT’un katılımlarıyla bir araya gelindi.

Yapılan görüşmelerde,

SGK ödemelerinde 20 yıla yakın süredir bir fiyat artışı yapılmadığını örnekler vererek detaylandırıldı.

İnternet üzerinden yasal olmamasına rağmen sektörde kanun kural tanımaz kişilerce lens satışlarının yapıldığı örnekler vererek detaylandırıldı.

Sokaklarda satılan ve sağlığa uygun olmayan hazır okuma gözlükleri ile mücadele için destek istendi.

Genel olarak pandemi dönemi ve müesseselerimize etkisi konularına değinildi özellikle tam kapanma döneminde kapalı kalmamızdan dolayı halk sağlığı ve cirosal kayıplar yaşandığı aktarıldı.

Kamu spotu konusunda fikirlerimizi beyan ettik. Kendisinin bu konuda sorumlu olduğunu belirterek özel destek vereceğini dile getirdi.

Toplantı esnasında alınan notların Türk Optisyen Gözlükçüler Birliği ve İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası’nın ortak çalışması ile dosya haline getirelerek tarafına ulşatırılmasını ve bu konuların takipçisi olacağını dile getirdi.

Sayın vekilimizin eczacı olması sebebiyle meslek grubumuza kendisini yakın hissettiğini dile getirmesi ve Mecliste Sağlık Komisyonu Başkanvekili olması hasebiyle değinilen konulara yakın ilgi ve alaka göstermesinden ötürü İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimi sunarız.

Sayın vekilimizi Odamıza davetimiz üzerine kendisinin de Üsküdar’da ikamet etmesinden dolayı muhakkak ziyaret edeceğini dile getirdi. Ayrıca bizleri de TBMM’ye davetinden ötürü teşekkür ederiz.

Kaynak: https://www.iogo.org.tr/duyurular/oda-yoneticilerimiz-istanbul-milletvekili-ile-bir-araya-geldi/