Gözlükçü; Nöbet Tutulması Hakkında Ne Dedi?

09 Mayıs 2021 - 15:45

İstanbul OGO seçimlerinden önce meslektaşlarına ‘’Ortak Akılla’’ hareket edeceğiz diyen Başkan Ayhan DEMİRCAN bugün meslektaşının verdiği kararlar doğrultusunda hareket ediyor.

Resmi internet sitelerine ekledikleri ‘’Sms Anket Modülü’’ ile gündem konularını meslektaşlarına soran İstanbul OGO geçtiğimiz günlerde yaptığı anketin sonuçlarını paylaştı.

Nöbetçi Optisyenlik Müessesesi Hakkında yapılan ankete göre;
Nöbetçi Anket Uygulamasını Doğru Bulan İstanbul OGO Üyeleri % 5.3
Nöbetçi Anket Uygulamasını Yanlış Bulan İstanbul OGO Üyeleri % 94.7

Sizden Nöbet Talep Edilse Tutar Mısınız Sorusuna Verilen Cevaplar İse;
Evet Tutarım % 23.8
Hayır Tutmam % 76.2

Optik sektöründe bir ilki daha gerçekleştiren İstanbul OGO Yönetimi, gözlükçülerin fikirlerini soran ilk Optisyen Gözlükçüler Odası oluyor.

Tam kapanma döneminde aldıkları başarı kararlar ile yurt genelinde bir çok gözlükçünün sempatisini kazanan İstanbul OGO önümüzdeki günlerde ‘’Meslektaş Günleri ‘’isimli programlarını yapmaya hazırlanıyor.
İstanbul OGO düzenledikleri ‘’Meslektaş Günleri ‘’ isimli programda gözlükçülere söz vererek eleştirileri ve uyarıları dikkate alarak hareket ediyor.

Şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olan İstanbul OGO Yönetimi sosyal medya da ise takdir edilen Odaların başında geliyor. Bir çok gözlükçü sosyal medya platformlarında İstanbul OGO’yu takdir ettiklerini beyan eden yorumlar yapmaya devam ediyor.

Seçim öncesi Ayhan DEMİRCAN ve ekibini eleştiren bir çok gözlükçü, bugün Ayhan DEMİRCAN ve İstanbul OGO yönetimine destek mesajları yayınlıyorlar.