Girişimci Optisyen Adayları Gözlük İpi Üretiyor

25 Aralık 2020 - 21:47

Kendi okul masraflarını kendileri kazanmak isteyen genç ve girişimci optisyen adayı iki kadın, gözlük kullanıcılarına özel gözlük ipi tasarlayıp üretmeye başladı.
Tasarlayıp ürettikleri ve tamamen el işçiliği olan gözlük iplerini sosyal medyadan paylaşan girişimci optisyen adayları okul harçlıklarını da çıkarmaya başladı.
Optisyen adaylarından İlayda SEVGİLİ ‘’ Şimdilik sadece ülkemizdeki gözlükçülerin ve gözlük kullanıcılarının en çok rağbet ettikleri modelleri üretiyoruz. Yurt dışındaki model ve tasarımları inceliyoruz. İşlerimiz yolunda giderse zamanla farklı bu modelleride üretebiliriz ” dedi.

Sektörümüzde girişimci optisyen adaylarının olması ve sayılarının artması son derece güzel bir gelişmedir. Girişimci optisyen adaylarımızın çoğalması ve sektörümüz tarafından takdir edilmesi dileğiyle.

İnstagram Hesabı:
www.instagram.com/fusilaaccessory

Sipariş İçin WhatshApp İletişim:
Fusün İlayda SEVGİLİ: 0542 548 91 35