Emre Gün Tek Başına Örnek Olmaya Devam Ediyor

21 Ocak 2021 - 7:12

Sizlere daha önce ‘’ Maltepe Bölge Temsilcilerinden Başarılı Girişimler ‘’ isimli haberimizde, zabıta ekipleri ile işbirliği yaparak işportada satılan zararlı gözlüklere savaş açan başarılı isimleri duyurmuştuk.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul OGO Maltepe Temsilcisi Emre GÜN yeni bir başarıya imza atarak örnek olmaya devam etti. Maltepe bölgesinde sokakta satılan göz sağlığına zararlı gözlükler olduğu ihbarıyla harekete geçen Emre GÜN duruma müdahale ederek işporta tezgahı kaldırttı.

İstanbul OGO Maltepe Temsilcisi Emre GÜN sosyal medya hesabından;

‘’ Sokak tezgahında kaçak yollarla satılan ve gözde katarakt, kornea hasarı, sarı nokta gibi ciddi göz problemlerine yol açan plastik camlı hazır gözlüklerin satışına Maltepe Bölge Temsilciliği olarak el atarak konuşlandırıldığı yerden kaldırdık. Göz Sağlığı Sokaktan Alınacak Kadar Ucuz Değildir ‘ cümlelerini ve aşağıdaki resimleri paylaştı.

Bildiğiniz gibi sosyal medyada birçok optisyen/gözlükçüler ‘’ Odalar Ne İş Yapıyor’’  eleştirisini sık sık paylaşmaktadırlar. Sadece bir bölge temsilcisinin başarısı ‘’istenilirse neler yapılabileceği ‘’ sonucunu en güzel şekilde sektöre özetlemiştir. Maltepe Bölge Temsilcisinin bu başarılı icraatlarının diğer bölge temsilcileri ve Oda’lara örnek olmasını diliyoruz.

İstanbul OGO Maltepe Bölge Temsilcisi Emre GÜN’ü örnek çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Daha önce paylaştığımız ’’ Maltepe Bölge Temsilcilerinden Başarılı Girişimler ‘’ isimli haber detayını okumak için aşağıdaki resme ya da linke tıklayabilirsiniz.

Haberi Okumak İçin TIKLAYINIZ

Maltepe Bölge Temsilcilerinden Başarılı Girişimler