Ankete Katıl, Sektörüne Katkı Sağla!

05 Aralık 2020 - 20:34

Değerli meslektaşlarım Üsküdar Üniversitesinde devam etmekte olduğum iş sağlığı ve güvenliği yüksek lisans tezim için “gözlük ve optik sektörünün iş güvenliği algısını” ölçmek amaçlı bir anketim var.
Bu anketi perakende optik mağaza sahipleri, gözlükçülük ruhsatı sahibi mesul müdürler, optisyenlik bölümü mezunu mesul müdürler, mağaza satış ve atölye personeli, mağazada staj yapıyor olan optisyenlik programı öğrencilerinin doldurmasını rica eder iyi çalışmalar dilerim.
Öğr. Gör. Fatih TANRISEVEN Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ