AK Parti Bursa Milletvekili Bursa Odası’nı Ziyaret Etti

24 Ekim 2021 - 19:27

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Dr. Fatih Özkul, TOGB Bursa Odasını ziyaret ederek Genel Başkan Ergün Karaçanak ile görüştü.

Karaçanak, Birlik ve Oda çalışmaları hakkında Gürel ve Özkul’a bilgiler verdi. Genel Başkan Karaçanak, Hukukçu Milletvekili Gürel’e TBMM’ye sunmak için hazırlanan meslek kanun çalışmaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Gürel de konuyu AK Parti Bursa Milletvekilleri ile paylaşacağını belirterek destek olacaklarını ifade etti.

Kaynak: https://togb.org.tr/