OPTİK DESTEK Essilor Makineleri Satış ve Servis

Web Sitesi
Firma Adresi
İl / İlçeAntalya / Döşemealtı

2016 yılında Optik Destek ismiyle çıktığım bu yolculuğun öncesinde 10 yıllık birikim ve saha tecrübesi vardır. 2007 yılında Essilor bünyesinde girmiş olduğum Optik Makine sektöründe 4 yıl Essilor merkez ofisinde görev aldıktan sonra 2011-2016 yılları arasında  Ege Bölge sorumlusu olarak İzmir de bulundum. Gerekli altyapı,bilgi ve birikim ile saha tecrübesine dayanan özgüvenle 2016 yılı başında Essilor bünyesinden ayrılarak iş yoğunluğu sebebiyle Antalyada Optik Destek firmasını kurdum. 15 yıla yakın tecrübe ile Essilor cam kesme makinelerinin satış ve servis hizmetlerini vermekteyim.

Şeref BAĞCI

SON EKLENEN FİRMALAR