Optisyen Adayları Soruyor Yavuz ATUĞ Cevaplıyor

12 Aralık 2020 - 9:09

Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği optik sektörüne özel başlattığı eğitim sohbetlerine devam ediyor.

Hafta sonları zoom üzerinden yapılan programlara farklı konuklar davet edilerek optisyen adaylarının ve meslektaşlarımızın soruları konuklar tarafından cevaplandırılıyor.

12.12.2020 Cumartesi saat 21:00 ‘de yapılacak olan program optisyen adaylarına özel olacak.

Optisyen Rabia ÇORAP’ın sunacağı programa konuk olarak Optisyen Yavuz ATUĞ katılacak. Optisyen adaylarından söz alıp konuşabileceği soru sorabileceği programda her türlü mesleki bilgi ve soruya yer verilecek.

Tüm optisyen adayları davetlidir.

Lütfen isimlerinizi yazarak programa katılınız

Zoom ID:  999 888 5050

Şifre : omedd