OMEDD Eğitim Sohbetlerinde Bu Hafta

08 Kasım 2020 - 17:09

Optisyenlik Mesleği Eğitim ve Dayanışma Derneği olarak her hafta eğitim sohbetleri yapmaya devam ediyoruz.

Eğitim sohbetlerinde bu hafta İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Ayhan DEMİRCAN’ı konuk ediyoruz.

Daha önce duyurulduğu üzere İstanbul OGO 16 Kasım’da Dijital Optisyenlik Eğitimlerine başlıyor. İstanbul OGO Başkanı Ayhan DEMİRCAN ile optisyenlik eğitimleri ve projeleri hakkında bir sohbet programı gerçekleştireceğiz.

Optisyen Ebru ERGÜN ve Optisyen Özge SİNEMCE ‘nin sunacağı program her zamanki gibi zoom üzerinden yapılacak olup katılmak isteyen bütün meslektaşlarımıza açıktır.

Tarih: 10 Kasım

Saat 21:00