1 Haziran Kutlama Gecesine Davetlisiniz

30 Mayıs 2021 - 6:39

1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü münasebetiyle zoom üzerinden kutlama ve sohbet gecesi düzenlenecektir.
Optisyen.COM tarafından düzenlenecek geceye tüm meslek mensuplarımız davetlidir.

İlkini geçen yıl düzenlediğimiz kutlama gecesine bu yıl da; Ebru ERGÜN, Özge SİNEMCE GIREP, Barış Can ERİK, Zeynep TUNÇ, Hatice Eren isimli optisyenlerimiz sunacaklar.

1 Haziran 2021 Salı günü saat 21:00 başlayacak program saat 24:00 ‘te sona erecek.
Porgrama katılan her meslektaşımız söz alıp konuşabileceği gibi tüm sosyal medya platformlardan yayın canlı olarak verilecektir.
Pandemi sebebiyle düzenlediğimiz 1 Haziran kutlama gecemizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom ID: 999 888 1923
Şifre: 2021